Kodet promocionale Wolt

Wolt e bën tepër të lehtë për ty që të zbulosh dhe të marrësh atë që dëshiron. Dërguar në derën tënde - shpejt, me besueshmëri dhe me çmime të përballueshëm. Gjej ofertat, kodet dhe referimet më të mira për Wolt Shqipëri. Fillo të porosisësh tani.

Shijo tarifat e dërgesës 0 ALL për 14 ditë!

Regjistrohu, bëj porosinë tënde të parë dhe fillo të shijosh ushqime të shijshme pa tarifa dërgese për 14 ditë*

Kodet promocionale dhe ofertat e disponueshme Wolt

Si të përdor kodet Wolt?

1

Shko në profilin tënd

2

Zgjidh "Përdor kodin"

3

Vendos kodin dhe konfirmo

Ofertat më të mira në Wolt

Për të shijuar ofertat speciale dhe tarifat e dërgesës me 0 ALL në Wolt, gjej më shumë oferta për restorantet.

Refero miqtë e tu dhe fito kredite!

Fto miqtë e tu të cilët nuk janë ende në Wolt të bashkohen me ty nëpërmjet kodit tënd personal të uljes Wolt. Ju të dy do të merrni 600 ALL (200 ALL + 200 ALL + 200 ALL) në kredite në 3 porositë tuaja të ardhshme!

Pyetje të shpeshta

*Termat dhe kushtet

Për klientët e rinj që nuk kanë kryer asnjë porosi, oferta është e vlefshme për 14 ditë pas regjistrimit të një llogarie në Wolt. Ky promocion vlen vetëm për tarifat e dërgesës. Tarifa e shërbimit aplikohet. Kjo ofertë nuk mund të kombinohet me oferta të tjera të vlefshme në Wolt. Ky promocion përfshin gjithashtu bizneset të cilat ofrojnë shërbimin e tyre të dërgesës në Wolt. Kjo ofertë mund të ndryshojë pa paralajmërim. Ky promocion përfundon në 30.09.24.